Twitter
Google plus
Facebook
Vimeo
Pinterest

Fluid Edge Themes

Title Image

Klant- & contactbeheer

Klant- & contactbeheer

Customer Relationship Management (CRM)

Een professioneel CRM-systeem is vandaag de dag een must. Want het opbouwen en onderhouden van goede relaties met uw klanten is een belangrijk onderdeel van het succes van uw onderneming. Hoe meer u over uw klanten weet, hoe beter u hen kunt helpen. Admin bundelt alle relevante informatie in één venster en maakt die informatie vlot toegankelijk voor al uw medewerkers. Zo beschikt u steeds over de meest recente klantgegevens en kan u vlot inspelen op vragen. Ontdek hier alvast de mogelijkheden van de CRM-module in Admin Software.

CRM in Admin

Beheer van klanten en contacten

Gedetailleerde gegevens van al uw klanten en contacten vindt u terug in het centrale klantendossier. Correspondentie, nog te factureren items, openstaande facturen, lopende projecten, … al deze informatie vindt u in één oogopslag terug. Alles wordt digitaal bewaard en kan dus makkelijk geraadpleegd worden door alle medewerkers van uw onderneming.

Agenda en koppeling met smartphone

Ook uw afspraken en die van uw medewerkers kan u bijhouden in de geïntegreerde agenda. Indien u bovendien in het bezit bent van een smartphone, kan u zowel uw klant- en contactgegevens als uw agenda synchroniseren. Op die manier heeft u in de wagen, op de werf, … alle belangrijke informatie voor handen.

Neem vrijblijvend contact op voor een demo waarin wij alle mogelijkheden persoonlijk toelichten.