Twitter
Google plus
Facebook
Vimeo
Pinterest

Fluid Edge Themes

Title Image

Projectadministratie

Projectadministratie

Met Admin Software beschikt u over een krachtige tool om uw projecten op te volgen zonder administratief meerwerk. Via de tijdsregistratie, het aankoop- en magazijnbeheer kunnen kosten direct aan de verschillende projecten (en eventueel deelprojecten) toegewezen worden. Op elk moment is er dus per project een overzicht van gepresteerde uren, verbruikt of aangekocht materiaal, eventuele bijkomende kosten en onderaanneming. Ook de vorderingsstaten en facturen worden als opbrengsten gelinkt aan een specifiek project (of deelproject).

Projectopvolging en nacalculatie in Admin

Tijdens de uitvoering van het project kan u bijgevolg in real time de voortgang opvolgen en controleren of de werken binnen de gecalculeerde tijd vallen en of de gebruikte en verbruikte materialen binnen de grenzen van de offerte vallen. Klopt het plaatje niet, dan kan er nog altijd worden ingegrepen vóór het te laat is. Daarnaast is de nacalculatie ook een belangrijk instrument voor het verfijnen van nieuwe voorcalculaties aan de hand van praktijkervaring. Kortom, projectopvolging en nacalculatie zijn dankzij Admin ERP eenvoudiger dan ooit!

Een project kan ingedeeld worden in meerdere deelprojecten of posten. Naast een globale nacalculatie voor het gehele project, krijgt u ook een  gedetailleerd resultaat per post.

In de nacalculatie verschijnt steeds het gecalculeerde resultaat naast het geregistreerde resultaat. Zo kan u in één oogopslag zien welke verschillen er eventueel zijn tussen uw voor- en nacalculatie.

Belangrijke informatie zoals het aantal gepresteerde uren en het rendement per gepresteerd uur worden automatisch berekend.

Zowel op project- als op postniveau maken we een onderscheid tussen diverse opbrengsten- en kostensoorten.

Neem vrijblijvend contact op voor een demo waarin wij alle mogelijkheden persoonlijk toelichten.