Title Image

Hardware

HARDWARE oplossingen voor de KMO

Al meer dan 25 jaar leveren, installeren en ondersteunen wij de ICT-infrastructuur van KMO’s. Met hardware oplossingen en meer. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan centraal bij alles wat we doen. We geven u advies bij het aankopen van hardware, de installatie van diverse software, het onderhoud van uw netwerk en het back-uppen van uw systeem. Door het IT-beheer aan ons uit te besteden, kunt u zich volop focussen op de hoofdactiviteit van uw bedrijf.

Uw IT-infrastructuur ligt aan de basis van de continuïteit en digitalisering van uw bedrijf. Wij zorgen voor een goed onderhouden IT-infrastructuur die flexibel is én meegroeit. Samen zoeken we naar de beste oplossing op maat van uw situatie. Wij maken enkel gebruik van bewezen en betrouwbare technologieën en producten; hypes zijn niet aan ons besteed.
Want het goed functioneren van uw IT-infrastructuur is van groot belang voor uw onderneming. Daarom heeft Clijsters in de loop der jaren een vast netwerk van partners opgebouwd die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Een veilig en performant netwerk, servers, pc’s, printers, internet- en communicatielijnen, … zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Een goede configuratie en onderhoud van uw netwerk verhogen uw efficiëntie en zorgen voor minder frustraties door trage verbindingen of onbereikbaarheid van bepaalde toepassingen.

Door de Cloud, sociale netwerken en mobiel werken is alles en iedereen voortdurend met elkaar verbonden. Uw bedrijfsnetwerk en -gegevens zijn daardoor steeds moeilijker te beveiligen. Het verlies van data kan een grote impact hebben op uw bedrijf. Uw IT-omgeving beschikbaar houden en toch efficiënt beveiligen is niet eenvoudig en vereist dan ook de juiste expertise. Clijsters beheert de volledige bescherming van uw omgeving, zodat u ononderbroken kan blijven werken. Dit omvat onder meer antivirus, firewall, back-up & continuïteit, enz.

Wij volgen de markt continu op en geven u advies omtrent nieuwe IT-ontwikkelingen, hard- en software en aankoop van IT-apparatuur. Wij zorgen ervoor dat nieuwe technologie u niet inhaalt, en dat oude technologie u niet tegenhoudt.

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende IT-omgeving. Via Clijsters bent u zeker van permanente ondersteuning. Voor al uw IT-problemen kan u tijdens kantooruren terecht bij onze helpdesk. We lossen uw probleem snel en efficiënt op, vanop afstand of ter plaatse.

Meer weten over onze oplossingen voor uw bedrijf? Contacteer ons dan vrijblijvend.
We staan u graag bij met advies bij de keuze voor de juiste oplossing voor uw onderneming.