Title Image

Sage BOB Software

Boekhoudsoftware

Clijsters is erkend verdeler van Sage BOB, boekhoudsoftware op maat van kleine en middelgrote ondernemingen. Sage BOB software verenigt de meest efficiënte hulpmiddelen voor het boekhoudkundige en financiële beheer van de moderne KMO. Met de boekhoudsoftware wint u tijd bij het ingeven van uw documenten, communiceert u optimaal met uw klanten en vermijdt u fouten. Sage BOB is net zoals uw onderneming steeds in evolutie: de software vervult zowel uw huidige als toekomstige behoeftes. Volledig in lijn met de Clijsters filosofie: u continu begeleiden bij uw groei. Ontdek hier alvast de mogelijkheden van deze geavanceerde boekhoudsoftware.

Vereenvoudig het beheer van uw boekhouding en financiën

Volg uw verkopen, uitgaven en winst op en analyseer snel de resultaten van uw bedrijfsactiviteiten aan de hand van duidelijke rapporten.

Automatiseer uw bedrijfsprocessen

Verhoog uw productiviteit doordat uw boekhoudsoftware het merendeel van uw taken overneemt, zoals de btw-aangifte en het afpunten van uw rekeninguittreksels.

Personaliseer uw pakket in functie van uw behoeftes

Kies enkel de modules en functionaliteiten die u echt nodig heeft en verkrijg zo een pakket dat echt aangepast is aan uw activiteit. Sage BOB zal u ook blijven bijstaan wanneer uw behoeftes later verder evolueren.

Creëer correcte officiële documenten

Maak uw officiële documenten aan volgens de wettelijke normen en verstuur ze direct naar de juiste diensten. Sage BOB respecteert zowel de Belgische als de Luxemburgse wetgeving.

Verbind uw oplossing met uw ecosysteem

Gebruik uw boekhoudsoftware van op afstand en deel uw gegevens eenvoudig met uw klanten en leveranciers. Geniet bovendien van de tools die verbonden zijn met Sage BOB, zoals CompanyWeb, CodaBox en EMAsphere. Alles om uw boekhouding nog beter te beheren!

Volg de rentabiliteit van uw onderneming in real time

Verkrijg wanneer u dat wil een overzicht van uw boekhouding, zodat u steeds efficiënte en gepaste beslissingen kan nemen. En zo blijft u de concurrent weer een stapje voor.

Vind nog meer informatie op www.sage.com/nl-be/producten/sage-bob/

Neem vrijblijvend contact op voor een demo waarin wij alle mogelijkheden persoonlijk toelichten.