Title Image

Over ons

Clijsters is dé IT-partner voor uw bedrijf.

One-stop-shop voor hardware, software en automatisering

Uw informatica, automatisering en IT-processen verdienen alle aandacht. Bij Clijsters maken we dat waar. Als een toegewijde IT-partner waken wij over de continuïteit van informatiesystemen. En dat doen we al meer dan 25 jaar. We bieden een uitgebreid gamma dat perfect beantwoordt aan uw noden omtrent ICT en digitalisering. We zijn uw one-stop-shop voor hardware, software en automatisering. Met onze ruime ervaring, kennis van zaken en duurzame oplossingen begeleiden we u tijdens de groei van uw onderneming.

Familiebedrijf met een passie voor IT

Achter Clijsters staat een familie mét een missie. Na jarenlange ervaring in de digitale communicatie richtte technisch ingenieur Iso Clijsters in 1987 een computerbedrijf op. Door de toenemende vraag naar softwaretoepassingen werd het aanbod uitgebreid met totaaloplossingen voor bedrijven. In 1990 vestigde Iso zich in een nieuwe kantoorruimte te Bree. Doorheen de jaren traden de kinderen Bert en Lene in de voetsporen van vader, waardoor de continuïteit van het familiebedrijf verzekerd is. Samen met hun medewerkers staan zij als een veelzijdig en enthousiast team voor u klaar, met gebundelde IT-expertise en één en dezelfde missie: uw bedrijf mee voorop doen lopen in de markt van snel evoluerende behoeften en technologieën. Want bijblijven is ons vak, en die kennis delen we graag met u!

Ons aanbod is groot, onze aanpak persoonlijk.
Met de hartelijkheid van een warm familiebedrijf zijn we uw one-stop-shop voor hardware en software.

Het Team

CLIJSTERS bestaat uit een veelzijdig team van ervaren en enthousiaste mensen. Samen bundelen we onze expertise zodat uw bedrijf steeds mee voorop loopt in een markt van snel evoluerende behoeften en technologieën.

Meer weten over onze IT-oplossingen?
We helpen u de juiste oplossing voor uw onderneming te kiezen.