Title Image

Software

Software oplossingen voor de KMO

Professionele software zorgt voor een vlotte en efficiënte dagelijkse werking en heeft een positieve impact op de concurrentiële slagkracht van uw onderneming. Onze software oplossingen voor de KMO kunnen u hierbij helpen. Clijsters ontwikkelde Admin Software, een uiterst gebruiksvriendelijk ERP-systeem voor de automatisering van uw administratie. Verder zijn wij ook verdeler van Sage BOB, dé referentie op vlak van boekhoudsoftware.

Wij zorgen voor de ontwikkeling, verkoop en ondersteuning van het ERP-pakket Admin Software, de eenvoudige alles-in-één oplossing voor uw administratie. Admin werd speciaal ontwikkeld om bedrijfsprocessen van projectgeoriënteerde bedrijven beter te laten samenwerken en te optimaliseren. Door gebruik te maken van één centraal programma wordt alle informatie in het hele bedrijf voor iedereen toegankelijk en dienen gegevens slechts eenmaal ingebracht te worden. U vermindert de repetitieve, administratieve taken in uw bedrijf, met een betere spreiding van de werklast van uw medewerkers als resultaat. Dat is niet alleen kostenbesparend, maar zorgt er ook voor dat u snel kan reageren op elke situatie binnen uw bedrijf en op de veranderingen in de markt.

Clijsters is al vele jaren erkend verdeler van Sage BOB 50, boekhoudsoftware die ontworpen werd voor kleine en middelgrote ondernemingen. De software verenigt de meest efficiënte hulpmiddelen voor het boekhoudkundige en financiële beheer van de moderne KMO, voor de Belgische wetgeving. Sage BOB 50 optimaliseert uw werk en laat uw bedrijfsactiviteit renderen. Ervaar zelf de kracht van deze geïntegreerde beheersoftware voor boekhouding en financieel beheer.

Neem vrijblijvend contact op voor een demo waarin wij alle mogelijkheden persoonlijk toelichten.